Dating for kærlighed eller penge?

Gør det for kærlighed eller for penge? Det er det ældgamle spørgsmål, som enlige kvinder konfronteres med, hver gang de spotter en mand der kører en Porsche, eller hører at en mand er partner sit hans advokatfirma på deres første date.

Mens de to kvaliteter ikke altid er gensidigt eksklusive, lever vi i en æra, hvor kvinder for første gang overgår mænd i mange aspekter af livet.

Der er 10 procent flere unge kvinder end unge mænd, der går på universitetet hvert år, og mens den gennemsnitlige løn for en kvinde stadig er lavere end hendes mandlige modpart, har der aldrig været så mange kvinder i toppen af ​​deres respektive industrier.

Som matchmaker og datingekspert ser vi denne virkelighed hver dag, og det er ofte en kamp for disse karriereorienterede kvinder på dates. De kæmper med spørgsmålet til én million:

Skal de være sammen med en mand, hvis han ikke har økonomisk succes? Sådan besvarer du dette spørgsmål:

1. Hvis han ikke har et fast job, bør han ikke være sammen med dig

For at en mand skal være klar til et forhold, skal han være et godt sted inden da. Hvis en mand er “imellem jobs”, vil hans forhold afspejle denne ustabilitet.

Hvis en mand ikke er tilfreds i sin karriere, kan han ikke engang begynde at tænke på et seriøst forhold. Afslappet sex? Ja. Et Tinder-møde? Jo da. Men et meningsfuldt, langsigtet forhold? Ikke rigtigt.

Mænd er væsner, der lever deres liv på en opdelt måde. Tænk på en mand som et ufærdigt hus. Fundamentet er bygget, og han arbejder på at bygge første sal.

Ja, han har planer for salen ovenpå og kortlagt de seks soveværelser, stue og kontor, men han kan ikke og vil ikke komme i gang ovenpå, før han er færdig nedenunder.

Måske går han deroppe for at få en øl eller pille lidt rundt, men selvom han begynder at opbygge og dekorere værelserne, bliver han til sidst nødt til at gå tilbage nedenunder og afslutte det, han startede.

2. Kend hans karrierestatus

Måske har han lige fået forfremmelse på sit finansjob? Gode nyheder. Hans app har lige fået 1 million downloads? Gå på den anden date.

Jeg opfordrer dig ikke til at være guldgraver eller diskriminere mænd med lavere indkomster, der konstant ansøger om kviklån online og har enorm kreditkortgæld eller ubetalte regninger… tværtimod. Det beløb, han tjener, er ikke min bekymring.

Men uanset hvad hans erhverv måtte være, uanset branche eller indkomstgruppe, for at en mand kan være fuldt fordybet og glad i sit forhold til dig, skal han være tilfreds og lykkelig inden for sin karriere.

Succes er i forhold til den karriere, han vælger. Hvis en mand endnu ikke er øverst i sit felt, skal han føle, at han arbejder mod dette mål, og at det er i syne, inden han går ind i et lykkeligt, sundt forhold.

Han har fået at vide fra en tidlig alder, at han skal være forsørger af sin fremtidige familie, the big man, og han skal bruge sine ressourcer og arbejde hårdt. Til sidst vil han være i stand til at leve den livsstil han ønsker.

Drenge bliver ofte lært tidligt, at deres vigtigste pligt er at forsørge deres familier. Kvinder har selvfølgelig også en trang og et ønske om at have fantastiske karrierer, følge deres drømme og støtte deres familier, men mange mænd går videre med deres karriere uden at stole på den potentielle støtte fra deres fremtidige partnere.

Mens jeg er den første kvinde, der er enig i, at jeg elsker at flyve privat og betale for min egen mad… kan du bebrejde mig? Det er vigtigt at forstå, bare fordi en mand er økonomisk velhavende, betyder det ikke nødvendigvis, at han bliver en bedre ledsager end en mand, der ikke er så økonomisk godt stillet.

Hvis en mand er i den rette tankegang til at indgå i et forhold, afhængigt af sin branche og valgte erhverv, vil han have en vis disponibel indkomst, som han vil være i stand til at bruge under frieriet.

Kickeren her er, når det kommer til at bejle en kvinde, så handler det ikke kun om penge.

3. Har han en plan?

Læg mærke til hvordan manden du dater, behandler datingprocessen. Hvis en mand endnu ikke er velhavende, er alt ikke tabt, men han er nødt til at styrke det i andre aspekter af sin bejling.

Han er muligvis ikke i stand til at tage dig med på en ferie eller betale alle dine udgifter, men han kan forkæle dig med en skovtur i den lokale park eller stjernekiggeri på planetariet. Enhver mand, som du går ud med, rig eller fattig, skal gøre en indsats for at tage dig ud på dejlige dates.

Dette er et område, hvor rige mænd faktisk ikke har fordelen. Der er så mange billige aktiviteter, der imponerer kvinder mere end en overdådig ferie, som hans assistent planlægger.

Kvinder lægger mærke til, når en mand går ekstra langt for at få dem til at føle sig specielle. Det være sig at lave en hjemmelavet italiensk middag på hans tag, planlægge en rulleskøjte dag langs stranden eller bringe hende friske blomster fra markedet, disse planer imponerer kvinder.

Kvinder elsker en mand, der laver en plan og leder an. Ridderlighed kan ikke købes, og respekt, manerer og generøsitet er vitale egenskaber, din fremtidige kæreste skal have.

Men jeg udfordrer dig til at se på de mænd, som du ser på som potentielle erobrere for dit hjerte, og bruge lidt dømmekraft, når det kommer til at vælge, hvor du skal investere dine følelser. De er dine mest værdifulde aktiver.